Om oss

Högkvalitativ motorrenovering med personlig service, stor kompetens och konkurrenskraftiga priser.

Spinken Motors erbjuder högkvalitativ motorrenovering med personlig service, stor kompetens och konkurrenskraftiga priser. Ni hittar oss i Bollebygd, ca 4 mil utanför Göteborg, där vi ombesörjer renovering och reparationer på motorer och motorkomponenter, såväl som försäljning av motordelar. Vår huvudsakliga inriktning är topplock, då vi investerat i det allra senaste inom CNC-maskiner speciellt för ventilrenovering. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder en hög kvalitet samt den tolerans som krävs på dagens moderna motorer.

Vi erbjuder tjänster inom motorrenovering för både privatperson som företag och kan förse dig som kund med bästa möjliga förutsättningar för ditt ändamål. Kontakta oss för frågor gällande motorrenovering eller för att diskutera det arbete ni vill ha utfört. Vi har stor kompetens och ser alltid till att leverera högsta kvalitet på utförda arbeten.       

Några av våra tjänster: Topplockrenovering, Planslipning, Provtryckning, Portning, Cylinder honing, Balansering, Motorberäkningar, Svetsning, Kompletta motorer, Volvo Penta utbytesdelar

    

Välkommen att kontakta oss för frågor om våra tjänster eller för att få förslag på olika lösningar kring det arbete ni vill ha utfört.